Reseschema för säsongen 2017-18:


Lördag 30 september - Mora
Lördag 21 oktober - Örebro
Torsdag 23 oktober - Örebro
Tisdag 26 december - Brynäs
Lördag 10 februari - Mora
 
 
Klart jag ska med, hur gör jag för att anmäla mig?

 

Nytt för säsongen 2017/18 är att all bokning av såväl resor som biljetter för anslutande sker via internet. Har du ej tillgång till dator och internet kan vi hjälpa dig med bokning i samband med hemmamatcher i Löfbergs Arena.

 

Anmälan sker alltså via: 
Resebokning via webb
I arenan: Vid vårt bord i Löfbergs Arena

 

För frågor om resor är du varmt välkommen att kontakta oss via:

• E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 070-56 380 58 - när telefonen ej är påslagen är det möjligt att lämna ett meddelande eller skicka ett sms.
Via meddelande till vårt facebookkonto
 


Anmälan är som vanligt bindande. Om du ej dyker upp eller avanmäler dig senare än en vecka före bokad resa åligger det dig att betala hela resan innan du har möjlighet att delta i en ny. En eventuell ersättare som erlägger hela resans kostnad är givetvis välkommen i stället.

 

För att lättare kunna planera resorna, antalet bussar och beställa biljetter vill vi att ni anmäler er så tidigt ni kan (större chans att det blir en resa). Betalning sker i samband med resebokning eller på bussen, beroende på de val du gjort i samband med bokningen.

 

 

 

Måste jag vara medlem?

 

Ja, du måste vara medlem, det råder medlemskrav pga rådande skatteregler. Medlemskapet kostar denna säsong 100 kr.

 

 

Vad ska man ha med sig?

 

Pengar för att betala resan, medlemskort, ett glatt humör och en vilja att heja på sitt lag. För de som vill ha något att äta och dricka tar med pengar till det också. Vid långa resor kan det rekommenderas kudde då kylbaggen är lite hård.

 

 

 Hur ska man bete sig?

 

Självklart lyssnar man på publikvärdarna/reseledarna. Man följer de regler som finns gällande resorna och i arenan. Banderoller etc. får inte täcka över befintliga reklamskyltar. Viktigt att tänka på är att du inte kommer in i arenan om du har druckit för mycket så ta gärna några öl, men tänk på nivån. Är du under 18 år så dricker man självklart inte alkohol. Vad man inte får ha med sig in i arenorna är: Någon form av pyroteknik, alkohol, banderoller/flaggor/2-pins med budskap av etnisk eller osportslig karaktär. Sunt förnuft räcker långt med andra ord.

 
 

Varför ska jag följa med på resorna?

 

Tänk att få känna gemenskapen på bortaplan när vi ”några få” hörs mer än stora delar av deras egen publik. Det är mäktigt! Man lär känna varandra bättre. Till dig som inte varit med på någon resa säger vi bara, anmäl dig och ta med en kompis eller åk själv och skaffa nya!

 

 

Kom ihåg!

 

Som FBK-supporter har du tillgång till biljetter till bortastå på de SHL-arenor Färjestad spelar match på. Om vi inte arrangerar en resa bokas dessa via bortaarenan. När resor arrangeras av The Wolfpack och Bryggeriet bokas anslutandebiljetter till bortastå via webben. Du möter upp oss före match och får då din biljett i utbyte mot 100 kronor i kontanter.