Reseschema för säsongen 2019/20:

I priset ingår resa och matchbiljett till bortaståsektionen.

 

* 21/9 Brynäs  400kr (Bryggeriet) boka HÄR

 
* 28/9 Frölunda 350kr + medlemskap i Wolfpack (Wolfpack)
 
* 12/10 HV71 150kr + medlemskap i Wolfpack (Storresa Wolfpack & FBK)
 
* 31/10 Örebro 250kr + medlemskap i Wolfpack (Wolfpack)
 
* 16/11 Växjö 500kr (Bryggeriet)
 
* 26/12 Rögle 550kr (Bryggeriet)
 
* 25/1 Linköping (Bryggeriet)
 
* 18/2 Örebro 250kr + medlemskap i Wolfpack (Wolfpack)
 
* 29/2 Malmö 600kr (Bryggeriet)
 
 
 
Vid stort intresse för andra bortamatcher anordnas resor i den mån det är möjligt.
 
 
 
Klart jag ska med, hur gör jag för att anmäla mig?

All bokning av resor sker via internet. Har du ej tillgång till dator och internet kan vi hjälpa dig med bokning via kontakt med oss.

 

Anmälan sker alltså via: 
Resebokning via webb

 

För frågor om resor är du varmt välkommen att kontakta oss via:

• E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 073-0971673
Via meddelande till vårt facebookkonto
 


Anmälan är bindande och återbetalning sker ENDAST om reseplatsen blir ersatt av annan resande, men dock avgår 25:- på beloppet för administrativ avgift vid återbetalning i sådant fall. Tänk därför efter innan du bokar en plats att du verkligen tänker följa med.. 

 

För att lättare kunna planera resorna, antalet bussar och beställa biljetter vill vi att ni anmäler er så tidigt ni kan (större chans att det blir en resa). Betalning sker i samband med resebokning.

 

 

 

Måste jag vara medlem?

 

Ja, du måste vara medlem, det råder medlemskrav pga rådande skatteregler. Medlemskapet kostar denna säsong 100 kr. Är medlemskapet ej betalat vid resans avgång förlorar du din plats samt att du ej får någon återbetalning av resan. Medlemskap kan EJ betalas på bussen med kontanter utan det skall betalas samtidigt med resebokningen. 

 

 

Vad ska man ha med sig?

 

Pengar för eventuella inköp, ett glatt humör och en vilja att heja på sitt lag. För de som vill ha något att äta och dricka tar med det eller köper vid matstopp. Vid långa resor kan det rekommenderas kudde då kylbaggen är lite hård.

 

 

 Hur ska man bete sig?

 

Självklart lyssnar man på publikvärdarna/reseledarna. Man följer de regler som finns gällande resorna och i arenan. Banderoller etc. får inte täcka över befintliga reklamskyltar. Viktigt att tänka på är att du inte kommer in i arenan om du har druckit för mycket så ta gärna några öl, men tänk på nivån. Är du under 18 år så dricker man självklart inte alkohol. Vad man inte får ha med sig in i arenorna är: Någon form av pyroteknik, alkohol, banderoller/flaggor/2-pins med budskap av etnisk eller osportslig karaktär. Sunt förnuft räcker långt med andra ord.

 
 

Varför ska jag följa med på resorna?

 

Tänk att få känna gemenskapen på bortaplan när vi ”några få” hörs mer än stora delar av deras egen publik. Det är mäktigt! Man lär känna varandra bättre. Till dig som inte varit med på någon resa säger vi bara, anmäl dig och ta med en kompis eller åk själv och skaffa nya!

 

 

Kom ihåg!

 

Som FBK-supporter har du tillgång till biljetter till bortastå på de SHL-arenor Färjestad spelar match på.