September 2016

Söndag 2016-09-25 Linköping


Oktober 2016
Lördag 2016-10-01 Karlskrona

Söndag 2016-10-30 Leksand


November 2016

Torsdag 2016-11-24 Örebro

December 2016
Fredag 2016-12-30 Leksand

Januari 2017
Tisdag 2017-01-31 Örebro

Februari 2017
Lördag 2017-02-18 Rögle
Klart jag ska med, hur gör jag för att anmäla mig?

 

Nytt för säsongen 2016/17 är att all bokning av såväl resor som biljetter för anslutande sker via internet. Har du ej tillgång till dator och internet kan vi hjälpa dig med bokning i samband med hemmamatcher i Löfbergs Arena.

 

Anmälan sker alltså via: 
Resebokning via webb

I arenan: Vid vårt bord i Löfbergs Arena

 

För frågor om resor är du varmt välkommen att kontakta oss via:

• E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Telefon: 070-56 380 58 - när telefonen ej är påslagen är det möjligt att lämna ett meddelande eller skicka ett sms.
 


Anmälan är som vanligt bindande. Om du ej dyker upp eller avanmäler dig senare än en vecka före bokad resa åligger det dig att betala hela resan innan du har möjlighet att delta i en ny. En eventuell ersättare som erlägger hela resans kostnad är givetvis välkommen i stället.

 

För att lättare kunna planera resorna, antalet bussar och beställa biljetter vill vi att ni anmäler er så tidigt ni kan (större chans att det blir en resa). Betalning sker i samband med resebokning eller på bussen, beroende på de val du gjort i samband med bokningen.

 

 

 

Måste jag vara medlem?

 

Ja, du måste vara medlem, det råder medlemskrav pga rådande skatteregler. Medlemskapet kostar denna säsong 100 kr.

 

 

Vad ska man ha med sig?

 

Pengar för att betala resan, medlemskort, ett glatt humör och en vilja att heja på sitt lag. För de som vill ha något att äta och dricka tar med pengar till det också. Vid långa resor kan det rekommenderas kudde då kylbaggen är lite hård.

 

 

 Hur ska man bete sig?

 

Självklart lyssnar man på publikvärdarna/reseledarna. Man följer de regler som finns gällande resorna och i arenan. Banderoller etc. får inte täcka över befintliga reklamskyltar. Viktigt att tänka på är att du inte kommer in i arenan om du har druckit för mycket så ta gärna några öl, men tänk på nivån. Är du under 18 år så dricker man självklart inte alkohol. Vad man inte får ha med sig in i arenorna är: Någon form av pyroteknik, alkohol, banderoller/flaggor/2-pins med budskap av etnisk eller osportslig karaktär. Sunt förnuft räcker långt med andra ord.

 
 

Varför ska jag följa med på resorna?

 

Tänk att få känna gemenskapen på bortaplan när vi ”några få” hörs mer än stora delar av deras egen publik. Det är mäktigt! Man lär känna varandra bättre. Till dig som inte varit med på någon resa säger vi bara, anmäl dig och ta med en kompis eller åk själv och skaffa nya!

 

 

Kom ihåg!

 

Vi har tillgång till biljetter vid bortamatcher även om vi inte anordnar en resa dit. Dessa är bokningsbara via internet på samma sätt som resorna.