Vad är The Wolfpack?
The Wolfpack är Färjestad BK:s officiella supporterklubb. Den senaste säsongen (17/18) slutade vi på ett medlemsantal av 263 unika medlemmar. Medlemsrekordet härstammar från säsongen 06/07 som slutade med 1186 medlemmar, detta är naturligtvis målet att slå varje säsong.
 
Vad gör ni?
Vår uppgift är att engagera och föra samman Färjestadssupporters från rikets alla hörn, som stöd för Sveriges bästa hockeyförening. Detta gör vi genom att vi aktivt arbetar för en bättre organiserad klack i Löfbergs Lila Arena samt med bortaresor. På våra bortaresor får våra medlemmar möjlighet att se sitt lag på bortaplan och visa sin egen kärlek, samt möta och engagera sig på läktaren med  FBK-supportrar hemmahörande på andra orter. Detta för att föra fram vårt lag till många fler SM-Guld.
 
 
Tänk på att allt arbete supporterklubben lägger ner på att arrangera resor, fixa sammankomster för medlemmar osv görs helt ideellt. Ideellt arbete innebär att vi ger av vår tid och engagerar oss helt oavlönat.
 
 
I en liten förening med få volontärer innebär det att vi försöker tillgodose våra medlemmars önskemål angående resor, biljettbokning, sammankomster osv. i den mån vi kan, men inte alltid har möjligheten att ordna efter allas önskemål. 
 
 
Hur styrs The Wolfpack?
Arbetet i The Wolfpack leds av en demokratisk styrelse på 8/10 personer varav 3 är ersättare dvs 5/7 personer med rösträtt.
 
Styrelsen består av:
Ordförande Benny Sjöström (PR- Medie- Arena- och Marknadsansvarig)
Vice ordförande Carola Knudsen (Webb- och sociala medieransvarig, Medlemsansvarig)
Kassör Rose-Marie Eriksson
Ledamot Inge Orrholm (Sekreterare, Resegruppen) 
Ledamot Ann-Charlotte Rolfsman (Souvenirer)
Suppleant Mikael Gustafsson
Suppleant Lars-Åke "Larsa" Olsson (Resegruppen)
Suppleant Lisbeth Dahlqvist
Suppleant Sofia Johansson (Reseansvarig)

Allt styrelsearbete sker naturligtvis helt ideellt, och vi tar inte ut någon som helst ersättning.
 
Vad kostar det?
Att bli medlem i The Wolfpack kostar 100kr för enskild medlem, 300kr för familj samt 3 000kr för livstidsmedlemskap (enskild).
 
Historia
The Wolfpack bildades 16:e januari 1986 under namnet Guld Soporna efter SM-Guldet samma år. Säsongen 94/95 byttes namnet till det nuvarande, Färjestads supporterklubb The Wolfpack.