Äntligen ett rykande färskt nyhetsbrev från Wolfpack!
 
 
Mörka november är äntligen slut och vi lämnar några dråpliga förluster för herrlaget bakom oss och blickar framåt mot många härliga segrar i december!
 
Bortaresor
Visserligen har Gävle inte längre någon bock att ståta med i år, men hockeylaget hoppas fortfarande på en ljusnande framtid. Varför inte haka på och se när hoppet slocknar i deras ögon och Färjestad vinner över dem för andra gången på bara två dagar? Den 10de december åker vi till Gävle och givetvis ska du följa med! Resan bokar du här.
Om du ännu inte har skaffat biljett till hemmamatchen kvällen innan köper du den här.
 
Efter jul väntar ännu en resa. Dagen före nyårsafton, den 30de december, åker vi iväg till Dalarna med två busslaster grönvita supporters. Vi reser från Karlstads centralstation klockan 13:00 och bortamatchen mot Leksand börjar klockan 19. Resan är subventionerad och kostar endast 150 kronor. Den bästa julklappen till dig själv eller någon du tycker om! Boka här.
 
För resorna gäller som vanligt krav på medlemsskap i Wolfpack. Har du inte redan betalat medlemsavgiften finns information om hur du går tillväga på denna sida. Det är också möjligt att betala på bussen.
 
Observera att antalet platser till dessa resor är begränsade, så du bör boka redan idag för att inte riskera att missa chansen att se våra grönvita hjältar slå Brynäs respektive Leksand på bortaplan!
 
Hemmamatcher
Det är vi - supportrarna - som får laget att ge det där lilla extra för att vinna matcher.
Du kanske aldrig har varit på en match i Löfbergs Arena, eller så var det ett tag sedan?
Varför inte passa på att se en match live igen nu i december?
 
Redan nu på lördag är det dags för ett klassiskt möte mellan Färjestad och Djurgården. Vare sig du tillhör gänget som alltid är på plats eller är en sällanbesökare hoppas vi att få se dig på läktaren. Givetvis ska vi fylla hallen när Dif kommer på besök och givetvis ska vårt hejande överrösta de tillresta supportrarna!
 
Damlaget
FBK Dam går som på räls. Med sex poängs försprång leder våra fantastiska tjejer Damettan västra. I vårt kalendarium (till höger) kan du se när damlagets matcher spelas. Vill du se fartfylld och rolig hockey bör du besöka en av matcherna - eller varför inte flera? Boka gärna in söndagen den 8e januari redan nu, då våra grönvita krigare möter serietvåan Sandviken hemma i Löfbergs Arena!
 
Följ dem gärna på Twitter eller Facebook.
 
Wolfpacks bord i LA försvinner
Under säsongen har medlemmarna i WP sällan eller aldrig uppsökt oss vid bordet i LA. Detta har lett till beslutet att vi inte längre kommer att bemanna detta i samband med hemmamatcherna. Som vanligt går det utmärkt att skriva till oss via e-post eller helt enkelt genom att kontakta oss på läktaren i samband med match. Ytterligare kontaktinformation kommer att publiceras här på hemsidan framöver.
 
Isträning med WP
Varför inte haka på oss och själv träna lite på is? I kalendariet här på sidan, samt via facebook och twitter  annonserar vi våra träningstider.
Inga förkunskaper krävs, men däremot egen utrustning: Förutom skridskor och klubba är hjälm obligatoriskt, detsamma gäller även för egen vattenflaska. Det rekommenderas att alla har benskydd, suspensoar och handskar, övrig utrustning är frivillig.
 
Vi ses på läktaren!
 
Styrelsen