Premiär för Wolfpacks nyhetsbrev!
 
Nu har SHL-säsongen dragit igång på allvar och det händer mycket även inom supporterklubben. Vi vill därför passa på att samla alla viktiga nyheter på ett och samma ställe.
 
 
Medlemskorten försvinner säsongen 2016-17
Medlemsskapet i Färjestads supporterklubb The Wolfpack kostar endast 100 kronor per säsong. Eftersom vi vill ge största möjliga valuta för pengarna har vi denna säsong beslutat oss för att inte trycka upp medlemskort. I stället kommer hela medlemsavgiften att komma er till del, genom bidrag till resor, souvenirer och mycket annat. Du kan givetvis trots detta ta del av rabatten i FBK-shoppen i Löfbergs Arena!
 
Dags för årets pizzakväll
Varje år arrangerar WP tillsammans med Färjestad en pizzakväll. I år går den av stapeln den 3 november klockan 18:45 på 91:an Pizzeria på Rud.
För en hundring får du pizza, läsk och en garanterat trevlig kväll!
 
Bortaresor
Glöm inte att redan idag boka upp säsongens bortaresor i kalendern! Har du aldrig tidigare följt med oss för att heja på våra grönvita hjältar från läktaren i en arena någonstans i vårt avlånga land är det på tiden nu. Närmast på tur står Leksand, dit vi beger oss den 30de oktober. Såväl resor som biljetter för anslutande bokas enklast via webben.
 
Isträning med WP
Varför inte haka på oss och själv träna lite på is? I kalendariet här på sidan, samt via facebook och twitter  annonserar vi våra träningstider.
Inga förkunskaper krävs, men däremot egen utrustning: Förutom skridskor och klubba är hjälm obligatoriskt, detsamma gäller även för egen vattenflaska. Det rekommenderas att alla har benskydd, suspensoar och handskar, övrig utrustning är frivillig.
 
Bli medlem i WP
Sist men inte minst vill vi påminna om att det nu är dags att förnya medlemsskapet i Wolfpack! Är du inte medlem sedan tidigare är du givetvis också varmt välkommen. Som medlem i WP har du möjlighet att hänga med på bortaresor och du får rabatt i FBK-shoppen. För endast 100 kronor per säsong visar du att du är en äkta grönvit supporter!
 
Nu fyller vi hallen mot Djurgården på onsdag och ses i LA hela vägen fram tills guldet!